Op zaterdag 8 en zondag 9 juni gaat in de Topsporthal te Gent de 3de editie van de Flanders International Team Challenge door. Deze internationale competitie voor vrouwen is een belangrijke afspraak in aanloop van de Olympische Spelen in 2020. Op de vorige edities mochten we heel wat toplanden en kampioenen ontvangen in Gent. Dit jaar ontvangen we gymnasten uit maar liefst 16 landen! Toplanden als Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Canada springen alvast in het oog!


On Saturday the 8h and Sunday the 9th of June, the 3rd edition of the Flanders International Team Challenge takes place in Ghent. This international event is really important following the Olympics 2020. During the previous editions, we had the honour to welcome several champions and amazing gymnast from all over the world. This year gymnasts from Great Britain, Italy, Spain, Canada ... make their appearance!

Nieuws

België wint teamfinale op FIT-Challenge

Zondag 9 jun 2019

Op zaterdag 8 juni kwamen 17 seniores teams en 16 juniores teams in actie tijdens de kwalificaties van de FIT-Challange. Vandaag, op zondag 9 juni mochten de 8 beste landen aantreden in de finale.

Brons voor onze beloften op FIT-Challenge in Gent

Zondag 9 jun 2019

Op zondagochtend stond in de Topsporthal Vlaanderen de competitie voor de beloften op de planning. Ook zij lieten tijdens de FIT-Challenge het beste van zichzelf zien.

Team BELGYM 3de op FIT-Challenge in Gent

Zaterdag 8 jun 2019

Na de competitie van de juniores was het in Gent op zaterdagmiddag tijd voor de seniores om het beste van zichzelf te geven tijdens de Flanders International Team Challenge.

Podiumtraining FIT-Challenge afgelopen

Vrijdag 7 jun 2019

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni gaat in de Topsporthal Vlaanderen voor de 3de keer de Flanders International Team Challenge door. Vandaag kwamen de juniores en seniores al in actie tijdens de podiumtraining.

FIT-Challenge 2019

#fitchallenge2019

Twitter wordt geladen