Op zaterdag 8 en zondag 9 juni gaat in de Topsporthal te Gent de 3de editie van de Flanders International Team Challenge door. Deze internationale competitie voor vrouwen is een belangrijke afspraak in aanloop van de Olympische Spelen in 2020. Op de vorige edities mochten we heel wat toplanden en kampioenen ontvangen in Gent. Dit jaar ontvangen we gymnasten uit maar liefst 16 landen! Toplanden als Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Canada springen alvast in het oog!


On Saturday the 8h and Sunday the 9th of June, the 3rd edition of the Flanders International Team Challenge takes place in Ghent. This international event is really important following the Olympics 2020. During the previous editions, we had the honour to welcome several champions and amazing gymnast from all over the world. This year gymnasts from Great Britain, Italy, Spain, Canada ... make their appearance!

Nieuws

Gezocht! materiaalploegen FIT-Challenge

Woensdag 10 apr 2019

Zijn jullie op zoek naar een actie om geld in te zamelen? Dan kunnen wij jullie daarbij helpen!

16 Landen nemen deel aan FIT-Challenge te Gent

Vrijdag 8 feb 2019

Op 8 en 9 juni zakken de beste teams Toestelturnen meisjes af naar Gent om het tijdens de FIT-Challenge op te nemen tegen elkaar.

Flanders International Team Challenge 2019

Vrijdag 1 feb 2019

Op 8 en 9 juni gaat voor de derde keer in België de Flanders International Team Challenge door. De beste teams toestelturnen meisjes zakken af naar België om er het beste van zichzelf te geven.

BRONS voor België in teamfinale FIT-Challenge 2017

Zondag 11 jun 2017

België haalde al heel wat medailles de afgelopen wedstrijden. Zowel de junioren, senioren als jeugd wisten tijdens de kwalificaties een plekje op het podium te veroveren. Ook tijdens de finale hielden ze het hoofd koel en wisten ze goede oefeningen neer te zetten.

FIT-Challenge 2017 - Brons voor België op jeugdcompetitie

Zondag 11 jun 2017

Op dag 2 van de Flanders International Team Challenge staan de jeugdcompetitie en de finales gepland. In de voormiddag neemt de jeugd de competitiehal over. Tijd om te tonen wat ze in hun mars hebben.

FIT-Challenge 2017 - Rune Hermans wint allround, Maellyse Brassart pakt zilver!

Zaterdag 10 jun 2017

In Gent turnden ook onze Belgische seniores op zaterdag 10 juni hun kwalificaties tijdens de Flanders International Team Challenge. De meisjes toonden enkele zeer mooie oefeningen en pakken maar liefst 2 medailles!

FIT-Challenge 2017: Brons voor juniores!

Zaterdag 10 jun 2017

In Gent turnden onze Belgische juniores zonet hun kwalificaties tijdens de Flanders International Team Challenge. De punten zijn bekend en België prijkt trots op het podium!